Cool001 reviews

Cool001

Członek od: 06-09-2024Kraj: United StatesMiasto: Wyślij PM

reviews

  • Alina reviews 06-09-2024
    Data spotkaniaCzas trwaniaMiastoWyglądUsługiKomunikacja
    2024-08-26 120 Istanbul
    : 10.0
    : 10.0
    : 10.0
    Pocałunek
    Lodzik
    CIM
    Płeć
    Anal
    Pierś
    Extra ball
    Zdjęcie
    Z językiem
    Bez prezerwatywy
    Nie
    Brutalny
    Nie
    Silikonowe cycki
    Dozwolone wiele razy
    Prawdziwe zdjęcie
    Alina - escort review from Turkey Przejdź do profilu
    Toplanın beyler,

    Sizlere İstanbul’un gelmiş geçmiş en iyi kızını anlatacağım. Mekan, E5 kenarı Paris’lerin mekanı. Fakat başka bir yere geçecek sanırım. Teyit edersiniz.

    Kız %100 fotoğraftaki kız. Hiç şüpheniz olmasın. Tam bir esmer bomba. Boy 1,75 civarında. Güzellik 10 numara. Göğüsler silikon fakat işçilik gayet güzel. Tepeden tırnağa 10 numara, 5 yıldız. Leoparlı veya yeşil iç çamaşırıyla sizi karşılayacaktır muhtemelen.

    Servislere gelince: Odaya girer girmez, öyle bir öpmesi var ki, sanırsın 3 yıldır görüşmediğin sevgilin. Ben böyle bir GFE görmedim. Öpüşme bile brutal. Akabinde hemen birlikte duş, duşta da ilgili alaka o biçim. Akabinde durmadan yatağa. Blowjob ıslak, havalı:) ve aşağılara kadar iniyor, gerekeni yapıyor güzelimiz.

    Pozisyon olarak duvardan duvara vurduk birbirimizi, ikimiz de kendimizden geçtik. Ben 1,5 saat aktif ilişkide bir kere oldum, o sanırım 3 veya 4 kez oldu. Kızlar gelince ben ayrı bir tatmin yaşıyorum.

    Beyler, ben bu kıza geçen hafta 3 gün gittim. Elimde olmayan nedenlerle gidemiyorum. Elimde olsa hergün giderim, usanmam. Hem cinsel anlamda, hem iletişim anlamında ruh eşim gibiydi. Ben kendimle ilgili sanmıştım ama menajer ablamız, herkesin çok iyi yorumlar yaptığını söyledi. Size tavsiyem kıza giderken temiz gidin, gidemiyorsanız duş alın, etek traşınıza dikkat edin. Bu kızlar ürün değil, duyguları ve beklentileri olan ince ruhlu kadınlar. Üzmeyin. İyi davranın

    Hadi kalın sağlıcakla.