Re: ASDFaS
Posted 10 September 2008 - 12:43 PM
Στο καλό.
Some things are better than sex,� some things are worse, but there's nothing exactly like it.
Posted 10 September 2008 - 01:10 PM
Στο καλό.
και καιρος του ηταν.......!!!
Posted 10 September 2008 - 01:14 PM
Posted 10 September 2008 - 01:53 PM
Στο καλό.
Μπορω να μαθω τον λογο τον οποιο μπαναριστικα ετσι ξαφνικα?Αφου ειμουν ηδη μπανετ μαζι με τον Εθνικο για 3 μερες?
Επισης στο αναλογο θρεντ που εγινε η φασαρια σου εκανα quote το υβριστικο ποστ του Αριων που με αποκαλουσε γροθο και οχι μονο μετα που εφυγα
Αλλα δεν ειδα καποιος να ενοχλειται ιδιαιετερα για αυτο....
Τουλαχιστον να πειτε οτι καπιοι εχουν το απυροβλητο εδω μεσα...και υστερα λετε για τους αλλους...
Posted 10 September 2008 - 01:53 PM
Arion1955® said:
Οπως και αυτες οι γελοιες ειρωνειες μενουν επισης στο ασχολιαστο
Posted 10 September 2008 - 02:03 PM
Asdfas2 said:
Επισης στο αναλογο θρεντ που εγινε η φασαρια σου εκανα quote το υβριστικο ποστ του Αριων που με αποκαλουσε γροθο και οχι μονο μετα που εφυγα
Αλλα δεν ειδα καποιος να ενοχλειται ιδιαιετερα για αυτο....
Τουλαχιστον να πειτε οτι καπιοι εχουν το απυροβλητο εδω μεσα...και υστερα λετε για τους αλλους...
Αν δεν σταματησεις να μπαινεις και να μας αναστατωνεις διαρκως, σημαινει οτι εισαι σε διατεταγμενη υπηρεσια......!!
Δηλαδη τι ακριβως ζητας ρε συ.... Δεν εχω καταλαβει ακομα.....!!
Σε εχουμε πειραξει και πρεπει εσυ να πειραζεις τα νευρα μας.....??
Posted 10 September 2008 - 02:07 PM
giatros73 said:
Δηλαδη τι ακριβως ζητας ρε συ.... Δεν εχω καταλαβει ακομα.....!!
Σε εχουμε πειραξει και πρεπει εσυ να πειραζεις τα νευρα μας.....??
Τι αναστατωση δηλαδη προκαλω τοσο μεγαλη?
Και σταματηστε να βγαζετε συνεχως ανοητα σεναρια απο το μυαλο σας οτι ειμαι "πρακτορας" των διπλα και δεν ξερω και γω τι αλλο...
Ρωταω κατι πολυ απλο.Πως επιτρεπεται να βριζει ο αριων τοσο ασχημα εμενα και να αναφερεται στα πρωσοπικα μου χωρις να ενοχλειται καποιος και να μενει στο απυροβλητο.Εκανα και quote το σχετικο του ποστ αλλα δεν πηρε θεση καποιος...Δεν επιτρεπω σε κανεναν να μιλαει ετσι για εμενα...Ειδικα απο την στιγμη που δεν τον χαρακτηρισα πρωτος καπως...
Posted 10 September 2008 - 02:12 PM
Asdfas2 said:
Και σταματηστε να βγαζετε συνεχως ανοητα σεναρια απο το μυαλο σας οτι ειμαι "πρακτορας" των διπλα και δεν ξερω και γω τι αλλο...
Ρωταω κατι πολυ απλο.Πως επιτρεπεται να βριζει ο αριων τοσο ασχημα εμενα και να αναφερεται στα πρωσοπικα μου χωρις να ενοχλειται καποιος και να μενει στο απυροβλητο.Εκανα και quote το σχετικο του ποστ αλλα δεν πηρε θεση καποιος...Δεν επιτρεπω σε κανεναν να μιλαει ετσι για εμενα...Ειδικα απο την στιγμη που δεν τον χαρακτηρισα πρωτος καπως...
Αν εξεταζαμε απο την αρχη πως τον εχεις πει πρωτος εσυ, επρεπε να εχεις banαριστει πρωτος εσυ με το που πατησες save. Το γροθος που σε απεκαλεσε ειναι μια λεξη που την χρησιμοποιουν μονο στην κρητη, και εγω κρινω οτι δεν ειναι μια λεξη που μπορει να προκαλεσει το ban καποιου.......!! Και για τα προσωπικα σου δεν μιλησε ο Αριων αλλα ο Εθνικος και γι'αυτο εφαγε ποινη.....!!
Τωρα εσυ τι αλλο θελεις.....??
Γιατι εκτος απο τα ποστ σου στα οποια τσακωνεσαι με τον Αριωνα δεν θυμαμαι καποια αλλη προσφορα στο foroum.......!!!
Posted 10 September 2008 - 02:14 PM
Some things are better than sex,� some things are worse, but there's nothing exactly like it.
Posted 10 September 2008 - 02:28 PM
Απλός να το λέτε στον ποιό κοντινό κλωνοεξολοθρευτή
Posted 10 September 2008 - 02:43 PM
Απλός να το λέτε στον ποιό κοντινό κλωνοεξολοθρευτή
εγω δεν εχω δικαιωμα.....!! Σωστα....??
Posted 10 September 2008 - 02:55 PM
Posted 10 September 2008 - 03:16 PM
ουτε ο πασσαρης δεν θα τρωγε 2.......!!
Posted 10 September 2008 - 03:32 PM
Posted 10 September 2008 - 04:14 PM
Οσο για τις χαζες ερωτησεις ε που και που κανω και μερικες χαζες ερωτησεις για να κραταω το επιπεδο σε ισσοροπια, μην το ανεβασω πολυ και παθουμε κανα εγκεφαλικο και μετα αντε να μας προλαβει ολους ο ενας γιατρος που υπαρχει!!!!
Posted 10 September 2008 - 04:19 PM
Ereunitikos said:
Οσο για τις χαζες ερωτησεις ε που και που κανω και μερικες χαζες ερωτησεις για να κραταω το επιπεδο σε ισσοροπια, μην το ανεβασω πολυ και παθουμε κανα εγκεφαλικο και μετα αντε να μας προλαβει ολους ο ενας γιατρος που υπαρχει!!!!
θα σου χαλασω την διαθεση παλι.......!!! Υπαρχουν και αλλοι 2 στο φορουμ......!!!!
Απαντας και τα σβηνω......!!!!
Posted 10 September 2008 - 04:50 PM
Posted 10 September 2008 - 04:53 PM
Ereunitikos said:
εχεις χαμηλωσει πολυ τον πηχη......!!! Αλλοι 2 γιατροι ειμαστε εδω.........!!
Sign In
Register
Help

This topic is locked
MultiQuote