Reviews

Girl name:
Search

Read all escort reviews


2018-01-26 Client: christosjg
: 7.5
: 5.0
: 5.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:1 hours
Meeting date:2017-12-01
Cost:€ 140
Kiss:0
Blowjob:With condom
CIM:No
Sex:Passive
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
Date not true.
Ruslana is a tall girl, almost 1,80, with long black hair and a nice body. Her face without makeup is a more sweet, she has too much makeup in the photos and her body isn't that much impressive. I liked her breast, her black hair, her long legs and her ass. Other than that, nothing special. She welcomed me rather indifferently, as she was interested much more in her cellphone. After I took a shower she was still looking at her cellphone. She refused kissing (even without tongue). She refused me giving her oral sex (which really pissed me off). No 69 position. She tightened her lips a lot when she gave me the blowjob but I didn't really feel anything special, I've had much better. She was seeming to be doing an unwanted task. She didn't take any initiative and she didn't seem to care very much. However, she let me kiss her breast and belly but she showed clearly that she was feeling like "let's get over with it". After all this I couldn't be really energetic. After I came for the first time I took a second shower. She grabbed her cellphone again! I returned very determined to give her hard sex. After the same kind of blowjob I turned her around and started pounding her ass really hard. Although she didn't really react I felt her juice. I really loved pounding that round chumpy ass and that was the only thing I liked during this 1 hour. I wouldn't try her again. Of course, you can take a chance, you never know!
2018-01-26 Client: stehb
: 9.5
: 9.5
: 9.5
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:30 min
Meeting date:2018-01-20
Cost:€ 120
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Passive
Anal:No
Breast:Silikone
Extraball:Only one allowed
Photo:Real picture
Πραγματικά τι να πεις για μια τέτοια γυναίκα..αρχικά το ραντεβού κλείστηκε με 3 μνμ στην εφαρμογή what's up (απαντάει αμεσως)το ξενοδοχείο είναι στην περιοχή του Βαρδάρη..μόλις την αντίκρισα εμεινα με το στόμα ανοιχτό. Πραγματικά πανέμορφη και το σώμα της άπαιχτο.. τα δίνει όλα στο κρεββάτι και φεύγεις με ένα χαμόγελο του μαλακα..άλλωστε 120 ευρώ για μισή ώρα για τέτοιο μωρό μπροστά σε αυτές που υπάρχουν είναι ιδανικό!!συνιστάται ανεπιφύλακτα...
2018-01-26 Client: DreamLover
: 10.0
: 10.0
: 9.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:60 min
Meeting date:2018-01-25
Cost:€ 400
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
I have met Loren one time at a duo meeting with Hellen.
Both of them were excellent with very active participation. I will remember that meeting forever!
Communication with the office at both occasions was great!
Loren was extremely beautiful and I should say much sweeter than in photos!!!!
She was very hot and she participated in the duo with great behavior!!!
I would love to meet her once again alone and for sure I will ask for that meeting!!!
Amazing body and very beautiful face!!! Great smile with dimples!!!!!
Deepthroat was out of this world and her body was great , very clean and with amazing silk skin!!!!
I strongly suggest both Hellen and Loren.
If you can afford both as a duo you might have the time of your life!!!!
Thank you ladies!
2018-01-26 Client: DreamLover
: 10.0
: 10.0
: 9.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:120 min
Meeting date:2018-01-14
Cost:€ 400
Kiss:With tongue
Blowjob:With condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Silikone
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
I visited Hellen late at night.
Didn’t know what to expect, but the positive review of another user gave me courage to move on,
I arrived at the hotel room at 2am. When she opened the door I was amazed by her unique beauty!!!
I will not get into details but I ended up staying for 2 hours that passed quite fast.
Her eyes, her skin, the smell of her body…. The amazing ass and the wonderful tattoos made my night!!!
The girl is amazing and the chemistry between us was unbelievable!
I have seen more than 70 escorts the last year and for sure Hellen was one of the top.
One day later I booked her together with Loren and I must admit that this was one of the best meeting in my life!!!!
Both of them were excellent with very active participation. I will remember that meeting forever!
Communication with the office at both occasions was great!
I strongly suggest both Hellen and Loren.
If you can afford both as a duo you might have the time of your life!!!!
Thank you ladies!
2018-01-26 Client: paokvre
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:60 min
Meeting date:2018-01-18
Cost:€ 120
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:Not available
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Τέλειο κορίτσι
Κορμί λαμπάδα
Φοβερό στήθος
Κορίτσι ακομπλεξαριστο που σε κάνει να περνάς καλά με πολύ καλό social time που σε ξεκλειδώνει
ΣΤΟΝ αγώνα φοβερό στοματικό, και αλλαγή στάσεων με δική της πρωτοβουλία. Ενεργητικότατη, σε κάνει να περνάς καλά.
Δύο γύροι full comple και όλα τα προβλήματα..γεια σας
Σίγουρα θα τα ξαναπουμε
2018-01-26 Client: srg21
: 9.5
: 9.5
: 8.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:60 min
Meeting date:2017-09-12
Cost:€ 150
Kiss:With tongue
Blowjob:With condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Silikone
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Πολυ ομορφη σεξυ και ευχαριστη! Ψηλη, με κορμαρα, καταπληκτικο στηθος και παντα χαμογελαστη. ειχαμε χημεια και περασαμε πολυ καλα! Μπορεις να την καθοδηγησεις ωστε να σε περιποιηθει τελεια!!! Συστηνετε!
2018-01-25 Client: venieris
: 5.5
: 5.5
: 7.5
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:60 min
Meeting date:2018-01-08
Cost:€ 100
Kiss:Without tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Don't know
Extraball:Only one allowed
Photo:30% fixed in Photoshop
Συνάντηση για μια ώρα αλλά στα 45 λεπτά έκανε ντους, ντύθηκε και όταν ρώτησα για δεύτερη φορά μου είπε ότι μένουν 10 λεπτά και δεν προλαβαίνουμε (!)
Κατά τα άλλα οκ, τίποτα συγκλονιστικό. Όση ώρα είμασταν εκεί συμμετείχε και ήταν μια χαρά, αλλά ξενέρωσα τελειώς με το πόσο γρήγορα αποφάσισε να φύγει. Δεν ξέρω αν είναι δική της πρακτική ή του γραφείου, αλλά το ίδιο μου κάνει
Εμφανισιακά οκ, όχι κάτι ιδιαίτερο.
Δεν θα ξαναπήγαινα
2018-01-24 Client: aeimisgr
: 8.5
: 8.0
: 9.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:60 min
Meeting date:2018-01-23
Cost:€ 160
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, swallow
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
Καταρχήν το κορίτσι είναι ομορφότερο στην πραγματικότητα απ' ότι στις φωτογραφίες, που περιέργως την δείχνουν και λίγο Θεία.
Μικροκαμωμένη και αδύνατη με ένα κορμί κατά την άποψή μου αψεγάδιαστο, εάν είσαστε fan των αδύνατων γυναικών.
Εγώ προσωπικά προτιμώ τις γυναίκες με λίγα πιασίματα.
Στον αγώνα τώρα το κορίτσι είναι πολύ ευδιάθετο και φαίνεται να της αρέσει αυτό που κάνει.
Δεν έχω να της προσάψω τίποτα αρνητικό, δέχεται αδιαμαρτύρητα τα πάντα και γενικά είναι δοτική και δεν λέει όχι σε τίποτα.
Παρόλα αυτά χωρίς και εγώ να είμαι στα καλύτερά μου (πήγα απ' ευθείας από το γραφείο και μετά από μία ιδιαίτερα κουραστική ημέρα και εάν δεν το είχα κλείσει από το πρωί δεν θα το επιχειρούσα), μου έλειψε η πρόστυχη πρωτοβουλία κάποιων άλλων κοριτσιών που ακόμα και όταν είσαι ντεφορμέ σε ντοπάρουν με την συμπεριφορά τους.
Κατά την άποψή μου η κοπέλα λειτουργεί περισσότερο ως GF παρά το CT, πράγμα που δεν είναι απαραίτητα κακό εάν αυτό είναι που ψάχνεις.
Τα αγγλικά της σε ικανοποιητικό επίπεδο και αντιλαμβάνεται το χιούμορ, πράγμα που δείχνει κατά την άποψή μου έναν έξυπνο άνθρωπο.
Σε κάθε περίπτωση πέρασα καλά, δεν μετάνιωσα, δεν έκλαψα τα λεφτά μου και θα την ξαναέβλεπα μία ημέρα που θα είμαι σε καλύτερη φόρμα.
Την προτείνω ανεπιφύλακτα σε αυτούς που βολεύονται καλύτερα σε πιο soft καταστάσεις, με κοπέλες προδιαγραφών μοντέλου.
Η επικοινωνία με το γραφείο άψογη όπως πάντα.
Γενικά Θετικό πρόσημο.
Όλα καλά.
2018-01-24 Client: vasilis35
: 9.5
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:2 hours
Meeting date:2018-01-08
Cost:€ 400
Kiss:Without tongue
Blowjob:With condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Don't know
Photo:Not that girl
Μπυ αρεσε παρα πολυ. Ειναι ευγενικη καθαρη και καυλιαρα.. με καλυψε σε ολα. Εκτος αυτου μου εφτιαξε και τη μερα γιατι εχει χιουμορ και ειναι πολυ απελευθερωμενη.Μπορει καποιος να κανει συζητηση μαζι της και να την εμπιστευτει. Δεν ειναι η ποπελα στη φωτο αλλα πολυ πιο ομορφ σωμα φωτιααα που καυλωνει τους παντες. Αυτο που μου εμεινε ειναι οτι μυριζε πανεμορφα ολο της το σωμα. Το μουνακι της καθαρο και σφιχτο. Ισως μου φανηκε ετσι γιατι τον εχω χοντρο κ μεγαλο. Δεν εχω ικανοποιηθει παντως απο καμια αλλη σε αυτο το βαθμο. Ηελινα εχει ολα οσα χτειαζεται ενας αντρας. Το ξενοδοχειο πολυτελειας και παρα πολυ καθαρο κ αυτο. Παιρνει πολυ καλη πιπα και στο γαμισι ειναι απλα αστερι. Δεν μου αρνηθηκε σε οτι και αν της ειπα να μου κανει. Ορεξατη, τσαχπινα και καλοκεφη. Κανει τελειο footfetish..το σαββατο Μελινα θα τα ξαναπουμε ;)
2018-01-24 Client: greek36
: 8.5
: 8.5
: 6.5
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:60 min
Meeting date:2018-01-24
Cost:€ 150
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:Not available
Breast:Natural
Extraball:Don't know
Photo:30% fixed in Photoshop
Η ΚΟΠΕΛΑ ΑΔΙΚΗΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!!! ΜΕ ΣΕΞΥ ΖΑΡΤΙΕΡΕΣ ΜΕ ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΕ ΕΝΑ ΜΑΥΡΟΜΑΛΛΙΚΟ ΜΩΡΟ 1.75, 65 ΚΙΛΑ, 4ΑΡΙ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ. ΑΦΟΥ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΤΟΥΡΜΠΟ ΜΕ ΑΡΓΗ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΗ ΠΙΠΑ ΑΝΕΒΗΚΕ ΠΑΝΩ ΜΟΥ. ΕΓΩ ΧΟΥΦΤΩΝΑ ΒΥΖΑΡΕΣ ΚΑΙ ΚΩΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΙΝΑ!!! ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΓΛΩΣΣΟΦΙΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΤΟΝΗ ΜΑΧΗ ΗΡΘΕ Η ΠΡΩΤΗ ΕΚΤΟΝΩΣΗ. ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΑ 4, ΜΕΤΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ, ΓΛΥΦΟΜΟΥΝΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑ ΘΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΗΡΘΕ ΕΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟ ΧΥΣΙΜΟ!!! ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΜΠΥΛΕΣ ΚΑΙ ΟΡΕΞΗ ΚΑΙΡΟ ΕΙΧΑ ΝΑ ΔΩ!!! THANK U MY SEXY NURSE!!!
2018-01-24 Client: Makis9716
: 9.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:1 hours
Meeting date:2018-01-22
Cost:€ 250
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
Emily is one of the best escorts, she really enjoy what is doing and she knows how to give pleasure. She is very active, a sex machine.

I had a great time. THANK YOU EMILY.
2018-01-23 Client: wildpass
: 6.5
: 7.0
: 7.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:1 hours
Meeting date:2018-01-22
Cost:€ 140
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Average
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
συναντηση με την νεαρη: Η κοπελα είναι οπως την βλεπουμε στις φωτος. Είναι πολυ αδυνατη, χρειαζεται να βαλει μερικα κιλα σιγουρα, προσωπο ωραιαο, στηθος καλο φυσικο, ωραιες ρωγες, κωλο πολυ χαλαρο. Φιλαει με παθος αλλα δεν παιρνει πρωτοβουλιες καθολου. Δεν λεει οχι σε τιποτα. Πιπα μετρια, πολυ σφικτο μουνι, καλη συμπεριφορα καλα αγγλικα αλλα δεν ηταν τιποτα το θοβορο. Η κοπελα θελει εξασκηση, φαινεται απειρη στο χωρο.
2018-01-23 Client: Antonissexy
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Volos
Meeting length:1 hours
Meeting date:2018-01-23
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:With condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Don't know
Photo:Not that girl
Το μεσημέρι συναντήθηκα με την κοπέλα. Πέρασα αξέχαστα. Δεν είναι η κοπέλα στη φώτο αλλά μοιάζει φατσικα και μπορώ να πω ότι είναι και πιο όμορφη. Το σώμα μα της φανταστικό όπως στη φώτο. Πολύ σεξι και καλός χαρακτήρας. Μου έβγαλε πολλά γούστα. Έχασα στο πρόσωπο και καυλωσε κ η ίδια. Πάρα πολύ καθαρή από την τρίχα της κεφαλής της έως και τα πανέμορφα ακροδαχτυλα της που μυριζανε γιασεμί!! Το ξενοδοχείο πολυτελείας. Άψογο και καθαρό. Παίρνει καταπληκτικες πίπες. Ξέρει και πως να στον παίξει. Πολύ φιλική, ευγενική και επικοινωνιακη. Τα φιλιά της τόσο γλυκά που νομίζεις ότι είναι κοπέλα σου. Θα περάσετε εκπληκτικά μαζί της. Είναι και γαμω τα κορίτσια. Δεν βιάζεται. Και ότι κάνει το κάνει τέλεια. Υ. Γ: Μελινα έχεις φωνή που καυλωνειιι. Αγγίζεις την τελειότητα. Σε 10 μέρες θα τα ξαναπούμε.
2018-01-23 Client: adreas25
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Kavala
Meeting length:2 hours
Meeting date:2018-01-22
Cost:€ 400
Kiss:With tongue
Blowjob:With condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:Yes
Breast:Natural
Extraball:Don't know
Photo:Not that girl
ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ...ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ... ΠΡΩΤ"ΑΠΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ. ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΜΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕ ΣΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ. ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΦΕΤΙΧ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΔΕΝ ΒΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΠΟΛΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ.. ΤΗΝ ΕΝΙΩΣΑ ΣΑΝ ΦΙΛΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ, ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ. ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ. ΑΥΤΗ Η ΚΟΠΕΛΑ ΟΜΩΣ ΜΟΥ ΕΜΕΙΝΕ. 1 ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΤΗ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΜΑΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ. ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΕΞ. ΜΥΡΙΖΕΙ ΤΕΛΕΙΑ. ΤΗΝ ΕΓΛΥΦΑ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΗ ΩΡΑ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑ Κ ΑΛΛΟ. ΠΑΝΤΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΗ. ΣΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΠΟΨΗ..ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΛΕΩ. ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ <3 ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΓΟΥΣΤΑ. ΕΜΕΙΝΕ Κ ΑΥΤΟΣ ΤΟΣΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΟΣΟ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΥΛΑ, ΣΕΞΙ ,ΤΡΥΦΕΡΗ, ΑΓΡΙΑ, ΓΛΥΚΙΑ, ΑΓΑΠΗΤΙΚΗ. ΤΗΣ ΕΓΛΥΨΑ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΜΟΣΧΟΒΟΛΟΥΣΑΝΕ ΣΑΜΠΟΥΑΝ :) ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΥΛΩΝΩΩ. ΣΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΑΝΕΠΙΦΙΛΑΚΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΦΕΡΕΤΕ ΤΟΣΟ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΓΛΥΚΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ, ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΤΕΛΕΙΟ ΣΩΜΑ. ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΑΥΤΗ ΣΤΗ ΦΩΤΟ..Η ΜΕΛΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΣΕΞΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ.ΕΧΕΙ ΚΩΛΑΡΑ ΠΟΔΑΡΕΣ ΚΑΙ ΦΑΤΣΑΡΑ..ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ..ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΑΡΑΑΑ!! ΜΕΛΙΝΑ ΣΑΓΑΠΩ!!! ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΙΣ ΤΟΣΟ ΟΜΟΡΦΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΙΖΩ ΟΛΗ ΜΕΡΑ!!! :) AKOMA ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΗ ΜΥΡΩΔΙΑ ΣΟΥ <3 ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΟΛΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΚΟΠΕΛΑΡΑ ΜΟΥΥ!!!
2018-01-23 Client: Pantesak
: 7.5
: 5.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:1 hours
Meeting date:2018-01-10
Cost:€ 140
Kiss:With tongue
Blowjob:With condom
CIM:No
Sex:Average
Anal:No
Breast:Silikone
Extraball:Multiple times allowed
Photo:50% fixed in Photoshop
Χαιρεται παιδες!

Λοιπον το κοριτσι εγω προσωπικα το θεωρω ομορφο με ωραιο σωμα(αρκετο φωτοσοπ πραγμα που δε χρειαζεται γιατι ειναι ωραια ετσι κι αλλιως), Ειναι 32 ετων και πανω, σιλικονη στηθος αλλα και σφιχτο κωλο οχι τοσο τουρλα οπως στις φωτο βεβαια!!!
Κανω ενα ντουζακι αυτη οχι :-(
Δεν παιρνει πρωτοβουλιες αλλα δεχεται αν τις παρεις εσυ!!!
Οποτε αρχιζω εγω τα φιλια ανταποκρινεται κανονικα με γλωσσα, ερχεται ομως η πρωτη ξενερα πιπα με καποτα, λεω δε πειραζει το χω ξαναπαθει, πιπα καλη με επιμονη και υπομονη,
Περναμε στα του σεξ, δευτερη ξενερα τις γλειφω τις ρογες και ειναι αλμυρες, απο την απλυσια? η απο τον προηγουμενο? γιατι ειπαμε μπανακι δεν εκανε!!!
Τη πηδηξα καλα δυνατα σε αρκετες στασεις, οχι δε μου πε σε τιποτα και εκει που λεω τουλαχιστον τη γαμαω καλα τρωω και τριτη ξενερα, βλεπω λιγο αιμα στο μηρο μου και λεω τι εγινε? και ναι καλα το καταλαβατε ειχε περιοδο μαλλον στα τελειωματα αλλα ειχε!!!
Χυσιμο στη κοιλια αλλα μολις καταλαβε οτι θα χυσω εβαλε τα χερια μπροστα λες και θα την εχυνα με οξυ!!!
Μετα ντουζακι αυτη παλι δεν εκανε!!! κουβεντουλα και τελος αγωνα.
Σε αυτο που θα αναφερθω πιο ειδικα ειναι το ξενοδοχειο που με υποδεχτηκε, απλα τραγικο ελεεινο βρωμιαρικο, μαυρη μπανιερα απο τη βρωμα πατωματα μεσα στη μπιχλα κρεβατια 2 μονα κολλημενα με σκεπασματα τυπου στρατιωτικου, τα οποια και καταλαθος εχυσα αλλα δε τρεχει τιποτα τα σκουπισε με μια πετσετα και ολα οκ!!!
ΣΥΝΟΨΙΖΩ:Κοριτσι ωραιο, σερβις μετριο, ξενοδοχειο αηδιαστικο σιχαμερο τριτοκοσμικο, γραφειο οκ!
Δε θα τη ξαναπαιρνα και ιδιαιτερα incall ποτε, γιατι ο τυφος παραμονευει!!!




2018-01-23 Client: Pantesak
: 0.5
: 3.5
: 7.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:1 hours
Meeting date:2018-01-10
Cost:€ 140
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Passive
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Don't know
Photo:Full Photoshop
Γεια σας συμπολεμιστες!!!

Δε θα κουρασω γιατι δεν εχω και τιποτα να πω, καλο κοριτσι με χιουμορ αλλα μεχρι εκει, μου θυμισε κατι φιλες χοντρες που ειχαμε στο
σχολειο που ηθελαν κουβεντα γιατι σε γουσταρανε αλλα εσυ δεν εβλεπες την ωρα και τη στιγμη να φυγεις.
Πηραμε 2 κοριτσια απο το γραφειο αυτο εγω και ο ξαδερφος, η δικια μου πιο ωραια(Μελισσα γραφω στο προφιλ της σχολια)
το γραφειο πολυ οκ στη συνεννοηση ερχονται τα κοριτσια με 10 λεπτα καθυστερηση παει ο ξαδερφος στο δωματιο με την Veronica και βλεπει
μια συμπαθητικη κοπελα 80 κιλα αντε 70, μιλαμε για πολυ χοντρη οι φωτος 100% φωτοσοπ!!!
Εριξε ενα γαμησι αγγαρεια, πιπα χωρις καποτα, αλλα πολυ χοντρη ρε παιδια και μου ειπε αν δεν ειχε τις μεγαλες βυζαρες που οντως εχει δε θα χυνα ποτε!!!
Τελος παντων οποιος θελει ας δοκιμασει αλλα για μενα ουτε καν, δεν αξιζει τον κοπο, οσο για το ξενοδοχειο τους απλα βρωμιαρικο και τραγικο!!!
2018-01-22 Client: Georgeclooney
: 10.0
: 10.0
: 9.5
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:60 min
Meeting date:2018-01-21
Cost:€ 230
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, swallow
Sex:Brutal
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Anastasia is fantastic!!!!my second time with her!!!i had wonderfull 1 hour with her!!!!everything was amazing!!!perfect at all!!!i was a little tired and i cum one time!!we had second round but i was a little tired as i said before!!thanks baby!!!see you next time!!!
2018-01-22 Client: geozz
: 2.5
: 2.5
: 8.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:60 min
Meeting date:2018-01-20
Cost:€ 170
Kiss:0
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Passive
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Only one allowed
Photo:30% fixed in Photoshop
Very bad services. I paid for the extra of cim and when i finished she put her hand in front her face. She told me to leave half an hour before the time pass. We had only one hand job and thats all... 170 with extra service paid for a hand job.
2018-01-21 Client: Dr Rick
: 9.0
: 9.5
: 9.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:1 hours
Meeting date:2018-01-17
Cost:€ 160
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Eva is a very hot escort and completely focuses on satisfying her client. Great BJ, mad sex. Very sexy try having your encounter with her thigh high boots on. Like a PSE! Don't miss Eva she is a jewel.
2018-01-21 Client: MrKavlopoulos
: 1.0
: 1.0
: 1.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:30 min
Meeting date:2018-01-20
Cost:€ 90
Kiss:0
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Passive
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Don't know
Photo:Full Photoshop
Terrible Experience
The girl was not like images with shaking tits, hair in her pussy with the dirty smell all over her intimate area!
She has pain on her titts not able to lick or touch her!
you better avoid a failure meeting
2018-01-21 Client: NEW
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:120 min
Meeting date:2018-01-07
Cost:€ 350
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Brutal
Anal:Not available
Breast:Silikone
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Kerry
I don’t believe that this girl visited us and no one has written even a word.. unbelievable. You people use to make reviews very rarely and this is a pity. We need to know what we expect to see when the door opens and this girl was really good. Almost 100% real but her services where 100% good. From kissing to her passion for sex. For a moment I thought she was about to kill me. Blowjob 10, appearance 10 ( maybe she needs to get 1-2 kilos more ). She behaved like a porn star to everything. Yes amazing but now lets hope she will be back someday ;)
2018-01-21 Client: NEW
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:120 min
Meeting date:2018-01-19
Cost:€ 350
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:Not available
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Well … you want my opinion? Escort of Greece does its best to makes us happy! So, graph the chance and meet with ALL the girls. To start with
Loren... I have reviewed her in the past in Athens ( so if you want more info look to my 1st review ) . I have met her in Italy thought last year BUT i was so curious to realize if she is still the same. And she is. She has the same passion when it comes to bed. good looking. Nice slim body and she does enjoy every single moment. I think I will try a duo when her friend arrives. Its something rear to enjoy. Actually it is rear to find 2 girls operating together.. Don’t miss her. Try at least once. I wish more girls would arrive to Athens but its not easy because of the crisis. I have the chance to travel a lot because of my job and that’s why I am happy. But loren should be visited. Have a nice time
2018-01-21 Client: NEW
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:120 min
Meeting date:2018-01-15
Cost:€ 350
Kiss:Without tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Brutal
Anal:Not available
Breast:Silikone
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Well … you want my opinion? Escort of Greece does its best to makes us happy! So, graph the chance and meet with ALL the girls. To start with
Hellen... she is good looking. Nice body and she does enjoy every single moment. I think she works out a lot and that’s why she has a firm body. When the door opens you get to find out a good-looking lady. She will kiss you nicely, touch you everywhere and provides very good services. I think we much together. She enjoyed everything and I was happy. Getting to dogy style was the best part. I have met her 3 times. Really pleasant moments. Maybe it gets more expensive to pay 200 € for some people per hour but she really worth it.
Have a nice time
2018-01-20 Client: Geo9019
: 10.0
: 10.0
: 9.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:60 min
Meeting date:2018-01-14
Cost:€ 140
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
Όμορφη και εμφανίσιμη κοπέλα με μικρή απόκλιση των φωτογραφιών της. Της αρέσει πολύ το σεξ και το απολαμβάνει. Το μόνο αρνητικό είναι επικοινωνία την οποία αν είχε θα ήταν μια τέλεια συνάντηση. Το γραφείο όπως πάντα άψογο. Μακάρι να ξαναέρθει.
2018-01-20 Client: ManolisKZ
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Heraklion
Meeting length:2 hours
Meeting date:2017-12-25
Cost:€ 400
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Λοιπον η κοπελα ειναι πολυ σωστο μωρακι...φρεσκια ορεξατη με διαθεση να σε ικανοποιησει χωρις μα και μου.Σφιχτο σωματακι,καυλα κωλαρακι αντεχει σε δυνατες στροφες και καλο social!!!Προτεινεται μολις μπορεσω θα την ξαναδω...


Maria knows how to please the man, i And i m sure she enjoyed this time together with me.
I do recommend this European lady, and I believe that I spent my time and money in a right way
2018-01-19 Client: panos69
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Larissa
Meeting length:1 hours
Meeting date:2018-01-19
Cost:€ 180
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Μιλα ζούμε στην Λάρισα να σε ξαναδουμε. ..η καλύτερη πού έχει έρθει στην πόλη μας! !!πολύ όμορφη πεντακάθαρη και στο ραντεβού της ήταν στην ώρα της! !σάς την συνιστώ ανεπιφύλακτα! !!!lovelove:love
2018-01-19 Client: sparrow
: 5.0
: 5.0
: 5.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:60 min
Meeting date:2018-01-05
Cost:€ 140
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Average
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:50% fixed in Photoshop
metria kopela me arketa parapano kila apo oti fenete stis fotografies pou einai epexergasmenes arketa .tipota idietero .....................
2018-01-18 Client: aeimisgr
: 8.0
: 10.0
: 1.5
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:60 min
Meeting date:2018-01-18
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, swallow
Sex:Active
Anal:Yes
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
Δεύτερη επίσκεψη στην συγκεκριμένη κοπέλα.
Με θυμήθηκε και έχω την εντύπωση ότι αυτό λειτούργησε υπέρ μου.
Σύμφωνα πάντα με τα δικά μου γούστα μου το κορίτσι τα σπάει.
Δεν λέει όχι σε τίποτα, συμμετέχει ενεργά ως GFE.
Είναι πεντακάθαρη χωρίς υπερβολές.
Δεν αγχώνεται με τα χρήματα.
Κατά την άποψή μου είναι απολαυστική και πάντα με το χαμόγελο.
Τον δεύτερο γύρο τον ξεκίνησε μόνη της.
Θέλει και προσπαθεί να είναι καλή.
Μόνο πρόβλημα αλλά όχι πολύ σημαντικό η επικοινωνία, λόγω των φτωχών Αγγλικών.
Τα καλύτερα έχω να πω και για το γραφείο, πάντα ευγενέστατοι και εξυπηρετικοί.
2018-01-18 Client: johnieret7
: 9.5
: 9.5
: 9.5
Meeting country:Greece
Meeting city:Rethymno
Meeting length:1,5 hours
Meeting date:2018-01-17
Cost:€ 250
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
pretty petite girl,funny,makes you feel very comfortable,real gfe, i had wonderfull moments with her,very active in bed,very good bj,willing do what makes you happy! i will sure meet her again! thank you mila xx Yiannis
2018-01-18 Client: Aris
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Rethymno
Meeting length:1 hours
Meeting date:2018-01-17
Cost:€ 180
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Silikone
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Τι να πούμε για την Mila… άψογη επικοινωνία, ακριβώς στην ώρα της, φιλική με χιούμορ, σε κάνει να αισθάνεσαι πολύ άνετα μαζί της. Petite ωραίο σώμα πολύ κοντά στις φωτογραφίες, πολύ καλό στοματικό (όχι πολύ deep άλλα πολύ καλό πάντως) και γενικότερα κάνει το καλύτερο για να περάσεις όμορφα. Συστήνεται ανεπιφύλακτα. winked
2018-01-17 Client: geomodem7
: 1.5
: 4.0
: 1.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:60 min
Meeting date:2018-01-10
Cost:€ 130
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Only one allowed
Photo:Full Photoshop
Met with girl in her place(loacl four stars hotel).I was very dissaponted note even close to photos.She was calm and enjoy at start but very different in the middle.I am not suttified.
2018-01-17 Client: mannnnnn
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Larissa
Meeting length:1 hours
Meeting date:2018-01-17
Cost:€ 180
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Πραγματικά υπέροχη κοπέλα με ιδιαίτερο στιλ. Η πρώτη εικόνα με άφησε άφωνο. Ο τρόπος που παίρνει τσιμπούκι και φιλάει μοναδικός. Η κοπέλα είναι ότι πρέπει για πολύ σφυροκόπημα. Τα κάνει όλα και δε σε αφήνει να φύγεις αν δε μείνεις ευχαριστημένος. Το μόνο που ξέρω είναι πώς πέρασα πολύ καλά. Για πολύ σκίσιμο! Until next time!
Escort comment:
Thanks dear. I will be expecting soon again. Kisses))
2018-01-16 Client: thanos67
: 9.0
: 10.0
: 7.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:60 min
Meeting date:2018-01-16
Cost:€ 160
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Brutal
Anal:Not available
Breast:Natural
Extraball:Don't know
Photo:10% fixed in Photoshop
oksana is just like an escort should be, well adjusted, willing and open. treat her well and you will have a girlfriend experience, if your girlfriend is a nymphomaniac. thank you baby, will see you again.
2018-01-15 Client: KOST74
: 9.0
: 10.0
: 9.5
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:180 min
Meeting date:2018-01-15
Cost:€ 700
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Brutal
Anal:Yes
Breast:Silikone
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΛΕΣΑ ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΗΝ ΝΑΝΤΙΑ Η ΤΗΛΕΦΩΝΗΤΡΙΑ ΑΨΟΓΗ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΗ 3 ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΛΕΣΕΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ..Η ΝΑΝΤΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΗΣ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 40 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ, DEEPTHROAT ANAL CIM CIF ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ. ΕΠΕΙΔΗ ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΠΟΛΥ ΘΕΡΜΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΑ ΓΕΝΙΚΑ ΡΩΤΗΣΑ ΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΣΤΟ DUO. ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΙΖΑΜΠΕΛΑ ΣΟΝΙΑ Η ΙΔΙΑ. ΠΗΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ Η ΙΖΑΜΠΕΛΑ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ DUO ΚΑΙ ΗΡΘΕ Η ΣΟΝΙΑ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΤΥΧΗ. ΤΕΤΟΙΑ ΚΩΛΑΡΑ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΣΤΗΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΡΩΚΤΙΚΟ ΕΙΧΑ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΔΩ. ΗΡΘΕ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ. ΓΛΥΨΙΜΟ ΜΑΖΙ ΜΕ DEEPTHROAT ΕΝΑΛΛΑΞ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΓΛΥΨΙΜΟ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ. ΔΥΟ ΓΛΩΣΣΑΡΕΣ ΝΑ ΓΛΥΦΟΥΝΕ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΑΚΤΥΛΑ ΠΑΝΤΟΥ. ΕΝΑΛΛΑΞ ΓΑΜΗΣΙ ΠΡΩΚΤΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ. ΕΝΑΛΛΑΓΗ ΣΤΑΣΕΩΝ ΜΙΑ Η ΜΙΑ ΜΙΑ Η ΑΛΛΗ. ΕΙΜΑΙ 49 ΧΡΟΝΩΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΠΟΛΛΑ DUO ΗΤΑΝΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΠΟΤΕ. ΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ 5 ΦΟΡΕΣ ΣΕ 3.5 ΩΡΕΣ. ΗΤΑΝΕ ΣΑΝ ΝΑ ΕΒΛΕΠΑ ΤΣΟΝΤΑ ΚΑΝΟΝΙΚΗ. ΤΗΝ ΝΑΝΤΙΑ ΤΗΝ ΞΕΡΑΜΕ Η ΣΟΝΙΑ ΗΤΑΝΕ ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΧΑΡΤΙ.
2018-01-15 Client: Cris6
: 9.5
: 9.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:2 hours
Meeting date:2018-01-13
Cost:€ 640
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:Yes
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Το duo ελαβε χωρα πριν 2 ημερες κ αποφασισα να πραγματοποιησω τη φαντασιωση μου(κ ολων πιστευω)να παρω 2 γυναικες μαζι.ρωτησα σε ειπα να παρω την izabella.H κοπελα μου ειπε οτι αν θελω κ λεσβιακο(ηθελα να παιξουν κ μεταξυ τους βεβαια αλλα δεν ηταν βασίκο.)να παρω anna κ iza.οκ λεω .)Oι κοπελες στην ωρα τους στο χοτελι.κ βουρ απευθειας τριπλο γλωσοφιλο.(παλιοι γνωριμοι.)ξεκινουν να γδυνουν η μια την αλλη γυμνες κ οι 2 ερχονται προς το μερος μου με την iza να ρωταει μωρο μου εχουν γλυψει την πουτσα σου 2 γλωσσες?Oχι της λεω αλλα γι αυτο γινεται αυτη η συναθρηση αποψε!τι το θελα?Jεκινανε κ οι δυο γλυψιμο πανω κατω ρουφαγε η μια εγλυφε η αλλη κ εναλαξ.κ oi δυο μαζι να ρουφανε μπαλακια να τα μαλαζουν να τα γλυφουν(τι τραβηξαν κ αυτα να το φτυνουν να το δαγκωνουν με την iza να πιεζει το κεφαλι της αννας για deepthroat.μετα την αποθεωση του διπλου στοματικου της βαζω στα 4 για να γευτω κ γω κα μουνακια τους ενω αυτες δεν σταματησαν λεπτο τα φιλια κ τα χαιδεματα!Στη συνεχεια σκουφι η izα καβαλαειι κ η αννα. Καθεται στο προσωπο μου ενω ταυτοχρονα παιζει τa βυζια της iza.αλλαγη σκουφιου(πρεπει να χαλασαμε καμια ντουζινα)η αννα στα 4κ αβερτα σφυροκοπημα. Με την iza στο πλαι να χαστουκιζει τα κολομερια της αννας κ να με σπρωχνει απ το κολο κ να λεει γαμα την. Πιο δυνατα πιο βαθια.για κανα μισαώρο δεν ηξερα απο ποια τρυπα εβγαινα κ σε ποια τρυπα εμπαινα!!ενω δεν σταματησαν λεπτο τα γλωσοφιλα κ τα παιχνιδια μεταξυ τους.ολη η καβλα ηταν οταν τις εβαζα εναλαξ στα 4 κ ταυτοχρονα ηταν οι δυο τους σε 69 το βαζα στο στομα της μιας καποτα κ βουρ στο μουνακι της αλλης ενω απο κατω ευχαριστιομουν σπεσιαλ γλυψαρχιδι.νιωθωντας το τελος να ρχεται τις βαζω ξαπλωτες με τα προσώπα τους ενωμενα.το θεαμα με τις καβλες να φιλιουνται ενω στα χειλη τους κ στο στομα ειχαν το νεκταρ που τοσο απλοχερα τους χαρισα!Εξαντλημενος αλλα πληρως ικανοποιημενος γυρισα σπιτι χαρουμενος που ειχα πραγματοποιησει πετυχημενα αλλη μια φαντασιωση.
2018-01-15 Client: Cris6
: 10.0
: 9.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:2 hours
Meeting date:2018-01-13
Cost:€ 640
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Το duo ελαβε χωρα πριν 2 ημερες. Αποφασισα λοιπον να πραγματοποιησω τη φαντασιωση μου(κ ολων πιστευω)να παρω 2 γυναικες μαζι.ρωτησα να παρω την izabella.η κοπελα μου ειπε οτι αν θελω κ λεσβιακο(ηθελα να παιξουν κ μεταξυ τους βεβαια αλλα δεν ηταν βασίκο.)να παρω Αnna κ Ιza.οκ λεω.Οι κοπελες στην ωρα τους στο χοτελι.κ βουρ απευθειας τριπλο γλωσοφιλο.(παλιοι γνωριμοι.)ξεκινουν να γδυνουν η μια την αλλη .γυμνες κ οι 2 ερχονται προς το μερος μου με την iza να ρωταει μωρο μου εχουν γλυψει την πουτσα σου 2 γλωσσες?οχι της λεω αλλα γι αυτο γινεται αυτη η συναθρηση αποψε!τι το θελα?ξεκινανε κ οι δυο γλυψιμο πανω κατω ρουφαγε η μια εγλυφε η αλλη κ εναλλαξ.κ δυο μαζι να ρουφανε μπαλακια να τα μαλαζουν να τα γλυφουν(τι τραβηξαν κ αυτα εκεινη τη μερα.Να το φτυνουν να το δαγκωνουν με την iza(αυτη εδινε το ρυθμο οπως παντα)να πιεζει το κεφαλι της αννας για deepthroat.μετα την αποθεωση του διπλου στοματικου της βαζω στα 4 για να γευτω κ γω τα μουνακια τους ενω αυτες δεν σταματησαν λεπτο τα φιλια κ τα κολοχαιδεματα!στη συνεχεια σκουφι η izd καβαλαει κ η αννα. Καθεται στο προσωπο μου ενω ταυτοχρονα παιζει τa βυζια της iza.αλλαγη σκουφιου(πρεπει να χαλασαμε καμια ντουζινα)η αννα στα 4κ αβερτα σφυροκοπημα. Με την iza στο πλαι να χαστουκιζει τα κολομερια της αννας κ να με σπρωχνει απ το κολο κ να λεει γαμα την. Πιο δυνατα πιο βαθια.για κανα μισαώρο δεν ηξερα απο ποια τρυπα εβγαινα κ σε ποια τρυπα εμπαινα!!Ενω δεν σταματησαν λεπτο τα γλωσοφιλα κ τα παιχνιδια μεταξυ τους.ολη η καβλα ηταν οταν τις εβαζα εναλαξ στα 4 κ ταυτοχρονα ηταν οι δυο τους σε 69 το βαζα στο στομα της μιας καποτα κ βουρ στο μουνακι της αλλης ενω απο κατω ευχαριστιομουν σπεσιαλ γλυψαρχιδι.νιωθωντας το τελος να ρχεται τις βαζω ξαπλωτες με τα προσώπα τους ενωμενα.το θεαμα με τις καβλες να φιλιουνταιενω στα χειλη τους κ στο στομα ειχαν το νεκταρ που τοσο απλοχερα τους χαρισα!Εξαντλημενος αλλα πληρως ικανοποιημενος αλλα κ δικαιωμενος με τοση μουφα που εχω φαει οπως κ αλλοι απο οτι διαβασα απο κατω γυρισα σπιτι χαρουμενος που ειχα πραγματοποιηση αλλη μια φαντασιωση.επομενη σταση?Ποιος ξερει?
2018-01-15 Client: sacri
: 9.5
: 9.5
: 9.5
Meeting country:Greece
Meeting city:Heraklion
Meeting length:1 hours
Meeting date:2017-10-18
Cost:€ 130
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Don't know
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
We met at october if I am correct as I dont remember the exact date. I won't say much rather than she was my best escort experience and I am hoping to see her again soon in heraklion.
2018-01-13 Client: paok24
: 8.5
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:30 min
Meeting date:2018-01-12
Cost:€ 80
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Only one allowed
Photo:Real picture
Χθεσινή συνάντηση με την Χριστίνα μετά από μέρες τις οποίες μιλούσαμε μέσω viber.Εύκολη επικοινωνία και συνάντηση σε νέο ξενοδοχείο από αυτό που ήταν πριν. Είχαμε και λίγο γέλιο στην υπόθεση γιατί μπερδεύτηκα με τα ξενοδοχεία και πήγα αλλού.Τελικά συναντηθηκαμε και περάσαμε υπέροχα. Είναι δεκτικη σε ότι και αν θέλεις. Φιλιά καυτά. Βυζαρες ωραίες και μεγάλες και ένα κορμί ποίημα. Στο σεξ αντέχει τα πάντα και έχει και μια κωλαρα που είναι για πολύ ξεσκισμα αλλά δυστυχώς δεν το δίνει. Σε γενικές γραμμές είναι πολύ καλή σε αυτό που κάνει και μένεις ευχαριστημένος.Θα τα πούμε σύντομα χριστινακι. Φιλιά.
2018-01-12 Client: vasthegreek
: 10.0
: 9.0
: 9.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:60 min
Meeting date:2018-01-05
Cost:€ 120
Kiss:Without tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
I am amazed how this angel doesn't have any reviews after almost a year in the website... A superb Russian beauty with the face of a doll and the body of a statue - please note that in her pictures shown here, she is only about 48 KG, while now she has gained 4 KG more, which is perfect, for my taste. Her breasts are nothing short of a masterpiece... To sum up, a modern Aphrodite (Venus) coming from the cold St Petersburg. Rather shy & reserved at the beginning of the meeting, I gradually unlocked her and we had a very good time. She is GFE style (100% my style) and she knows well how to fuck in many positions. Looking forward to repeating the session, but with a much longer duration. She deserves it!!!
2018-01-12 Client: mannnnnn
: 9.5
: 9.0
: 9.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Larissa
Meeting length:30 min
Meeting date:2018-01-12
Cost:€ 120
Kiss:Without tongue
Blowjob:With condom
CIM:No
Sex:Average
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Only one allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
Πολύ καλή περίπτωση για χαλαρό σεξ και πολύ καθαρή. Πολύ καλό social και ωραίο δέρμα. Μύριζε πολύ όμορφα. Κάνει τα πάντα για να μείνεις ικανοποιημένος. Μετά από 2 στάσεις COB.

Back to Top